Köphjälp

Detaljerad information till dig som köper bilder av oss. Vi har valt att använda oss av Paypal för skötsel av betalningar, men vi har också möjligheten att göra ett konto till dig med möjligheten till fakturering av bilder när du handlar. Önskar du en sådan lösning så kontakta oss på bilder@redakt.se

OBS! Bilderna har färgprofilen sRGB och är uppladdade med 300 dpi (bra information för den som skriver ut bilden). Denna information blir borttagen när du laddar hem din köpta bild. Får du några problem vid utskriften så ange färgprofil sRGB.

Så hur går det till att köpa bilderna då? denna process är enkel och ska inte skapa några problem för dig, men vi ger Er en guide ändå.

1. När du har valt bilden du önskar köpa – tryck på Purchase/buy knappen.

2. Ett fönster med val av storlek kommer upp – välj din storlek (pris ser du här också) De storlekar vi har är Large, Medium, Small och webb. Efter ditt val av storlek – tryck på add to cart knappen.

3. Nu har du din bild med den storlek som du valt i din kundvagn – nu kan du antingen leta vidare efter fler bilder, eller gå till Checkout.

4. När du nu har handlat klart och tryckt på kassa – då får du först registrera dig med e-post och lösenord, när detta är klart så tas du vidare till Paypal som sköter om betalningen av bilden.

5. Efter att betalning har gjorts så tas du tillbaka till oss och du får då ett e-mail med ditt köp. Bilden finns också för nedladdning när du loggar in på ditt konto på vår sida.

Du kan även spara bilder som du är intresserade av i Lightbox, för senare inköp.

Om det uppkommer frågor eller problem – tveka inte utan kontakta oss på bilder@redakt.se så hjälper vi dig så fort vi kan.