Om oss

Hej och varmt välkommen till RedAkt´s bildbyrå. Denna bildbyrå ägs och drivs av mig Henrik Andersson, bor i Silverstaden Sala som finns ca 12 mil från Stockholm.

Bildbyrån kommer att innehålla mycket sportfotografering, i Västmanland och i länen omkring. Det kommer även att finnas andra typer av bilder tagna på diverse evenemang och händelser. Vi levererar bilder till redaktionella företag som dagstidningar och andra magasin, vi förser även andra mediaföretag med bilder, både som uppdrag och via vårt arkiv på denna sida.

Utöver bildbyrån så åtar jag mig även frilansuppdrag. Uppdragen kan bestå i allt från att fotografera åt tidningar, produktfotografering, evenemangsbevakning, porträttfoto.

Listan kan byggas på men det är bättre att du hör av dig med din idè/förfrågan, så kommer vi tillsammans fram till en passande lösning.

Hör av dig på bilder@redakt.se eller ring mig på 072-932 88 56

Med Vänlig Hälsning, Henrik Andersson, RedAkt.se

OBS! Samtliga bilder som går att köpa här har följande färgprofil: SRGB, p.g.a säkerhetsdetaljer i WordPress så tas all sådan information bort på bild, detta innebär att bilden du tar hem har ingen sådan information i sig…

Alltså:
Färgprofil: sRGB
Resolution: 300dpi